Tratament de 42 de zile. Acest suc austriac a vindecat peste 45,000 de mii de persoane de cancer

Rudolf Breuss a fost un terapeut faimos de origine austriaca, un barbat educat care i-a sprijinit pe cei din jurul sau.

Nascut in 1899, el si-a dedicat intreaga viata descoperirii unui tratament alternativ, care sa nu fie invaziv si care sa vindece cancerul si alte boli incurabile. Breuss insusi a pretins ca inca din 1950, el a vindecat cu success peste 2000 de pacienti.

Oricum, din 1986, exista peste 45,000 de marturii ale pacientilor vindecati, care atesta faptul ca banalul tratament al lui Breuss i-a vindecat.

Breuss a scris o carte, intitulata „Leacul lui Breuss impotriva cancerului, leucemiei si a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusa in 7 limbi si a fost vanduta in peste 1 milion de copii.

Cum functioneaza?

Tratamentul lui Breuss impotriva cancerului consta intr-o metoda care se desfasoara pe parcursul a 42 de zile. Avand in vedere ca celulele canceroase au un alt fel de metabolism in comparatie cu cele normale, Breuss a facut o dieta care sa determine infometarea celulelor canceroase, pana la moartea lor, prin care nu le-a mai oferit ca hrana niciun tip de proteina din alimente. Dieta mentionata nu face absolut nici un rau celulelor sanatoase.

CITESTE SI: FA ASTA SI SCAPA IN 24 DE ORE DE PICIOARELE UMFLATE

Regimul alimentar de 42 de zile al lui Breuss implica consumul ceaiului in cantitati mari, precum si a unui suc de legume dupa propria sa reteta. Tinand cont de faptul ca teoria sa spune ca celulele canceroase pot trai datorita proteinelor din alimentele solide consumate, Breuss a insistat foarte tare ca pacientii bolnavi de cancer sa nu bea sau sa manance nimic altceva decat ceaiuri si sucuri. Asadar, prin consumul a nimic altceva decat a sucului recomandat de Breuss, timp de 42 de zile, celulele canceroase vor muri, in timp ce celulele normale nu vor fi afectate.A se retine ca legumele folosite trebuie sa fie organice si proaspete.

„Tratamentul total de cancer” Breuss:

 • In timpul curei nu este permis sa se manance nimic timp de 42 de zile; se beau doar sucurile de legume in amestec cu ceaiurile respective.
  Numai cu sucuri perfect naturale, de preferat preparate in casa.
 • Se consuma numai sucul, fara pulpa (zat), pentru ca acesta este hrana solida.
 • Daca ceaiul de coaja de cartofi nu are gust bun, se renunta; inseamna ca ficatul nu are nevoie de el.
 • De preferat sa nu se consume mai mult de o jumatate de litru de suc pe zi.
 • Se bea incet, cate o lingurita, se insaliveaza bine si apoi se inghite.
 • Toate ceaiurile se beau fara zahar.
 • Nu este voie numai suc, fara ceai.
 • Nu se trece brusc numai la cura, este nevoie de cateva zile pentru a va obisnui.
 • Dupa cura nu se revine brusc la alimentatie.

Exemplu pentru o zi:

 • dimineata, se bea intai, incet, jumatate de ceasca de ceai rece, pentru rinichi;
 • peste 30-60 minute, se bea 1-2 cesti de ceai de salvie cu sunatoare, menta si roinita;
 • dupa 30-60 minute, se ia o inghititura de suc bine insalivat, apoi se mai repeta la o jumatate de ora cate o gura de suc, sau numai cand se simte nevoia;
 • ceai pentru rinichi, se mai bea o data la pranz si o data seara, iar celelalte ceaiuri de cate ori se doreste;
 • sucurile, nu se beau mai mult de o inghititura bine insalivata si este recomandabil sa nu se depaseasca o jumatate de litru pe zi

Atentie! Acest tratament nu trebuie tinut decat cu acordul medicului specialist. Nu incercati aceasta cura fara a consulta medicul!

CITESTE SI: ADEVARATA DIFERENTA INTRE ZAHARUL BRUN SI ZAHARUL ALB


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *