Pune O Felie De Ceapa Pe Talpi In Fiecare Seara – Beneficii Garantate

Puține persoane știu că de sănătatea tălpilor noastre este legată sănătatea întregului organism. Atunci când tălpile au diferite probleme, trebuie să știi faptul că tot corpul are de suferit.

Fie că este vorba despre tălpi crăpate sau de alte probleme ale picioarelor, intervine o stare de disconfort și nu numai atunci când nu avem mereu grijă de picioarele noastre. În timpul iernii, acestea pot suferi din cauza frigului, dar și din cauza șosetelor groase.

Mulți oameni știu că talpa picioarelor noastre are puncte de acces directe și puternice conectate la organele interne din corpul nostru. În medicina chineză, aceste puncte sunt numite meridiane și sunt căi spre toate organele din corpul nostru.

Există și multe persoane care sunt sceptice și nu au încredere în această medicină. Cu toate acestea, oamenii care înțeleg medicina chineză sunt conștienți d

e faptul că sistemul de meridian este strâns legat de sistemul nostru nervos. De mii de ani, chinezii și nu numai folosesc aceste practici pentru a fi sănătoși.

CITESTE SI: CEL MAI IEFTIN TRATAMENT DE ALBIRE A DINTILOR

Multe terminații nervoase sunt situate pe picioare (aproximativ 7000 de meridiane) și pot fi conectate direct la mai multe organe. Ele funcționează ca niște circuite electrice puternice în corpul nostru și dacă sunt activate, atunci pot crea o stare de bine în tot corpul.

Din cauza faptului că purtăm pantofi, aceste meridiane nu pot fi activate, iar specialiștii în medicina chineză încurajarea folosirii acupuncturii pentru activarea lor. Acupunctura și acupresura sunt sunt excelente pentru încurajarea nervilor sau a meridianelor.

De aceea, se recomandă să mergem desculți, deoarece acest lucru va stimula meridianele care se află pe tălpi. Însă această stare de bine se poate obține și altfel.

Pentru ca ceapa să își facă efectul, mai poți încerca un truc pentru a purifica sângele și pentru a distruge germenii. Tot ce trebuie să faci este să tai ceapa în felii subțiri, pe care să le așezi pe tălpi.

După aceea, se pun șosete și se doarme astfel. În timpul somnului, puterea vindecătoare a cepei va funcționa prin piele (se numește aplicare transdermică) va purifica sângele, va distruge germenii și bacteriile și va absorbi toate toxinele! De asemenea, va purifica și aerul din cameră.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *