Consuma Hreanul Sub Forma De Ceai – Trateaza Rapid Sinuzita, Infectiile si Reumatismul

Hreanul este un condiment iute care însoțește mesele îmbelșugate, mai ales preparatele din carne. Această legumă îmbunătățește digestia și, împreună cu sfecla roșie, formează unul din cele mai puternice antibiotice naturale.

Consumat sub formă de ceai, hreanul tratează răceala, guta, durerile de cap, colicii la adulți, bronșita, reumatismul, problemele tractului urinar, problemele articulațiilor, sinuzita și febra fânului.

CITESTE SI: UNGUENT FACUT IN CASA PENTRU GAT INTEPENIT SI DURERI ARTICULARE

Este recomandat ca ceaiul de hrean să fie consumat cu miere și zeamă de lămâie, pentru a-i reduce din iuțeală. Hreanul este destul de bogat în vitamina C și vitaminele din complexul B, precum și în potasiu, fier și calciu.

Ceaiul de hrean se prepară foarte ușor. Ai nevoie de doar 200 de grame de hrean la un litru de apă. Se lasă planta în oală până dă în clocot. Hreanul se poate consuma și sub formă de preparat separat cu coajă de lămâie rasă. Pentru această rețetă ai nevoie de 125 de grame de hrean, o coajă de lămâie și 3 linguri de miere. Toate ingredientele se mixează cu blenderul.

Rețetele naturiste pe bază de hrean se păstrează la rece, de obicei în borcane și sticle bine închise. Remediile cu hrean sunt valabile și 6 luni dacă sunt păstrate la rece și recipientele nu sunt deschise mereu.

CITESTE SI: ADEVARATA DIFERENTA INTRE ZAHARUL ALB SI ZAHARUL BRUN


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *