Ce risti atunci cand porti un sutien nepotrivit

Să porți un sutien nepotrivit îți poate afecta viața mai mult decât crezi. Mărimea și forma nu influențează doar felul în care arăți, ci poate și avea repercusiuni serioase. Iată câteva lucruri de care ar trebui să ții cont înainte să achiziționezi un sutien.

DURERI – Crezi sau nu, un sutien neadecvat îți poate provoca dureri de cap…la propriu. Dacă este prea strâns, poate provoca tensiuni la nivelul umerilor și gâtului. Acestea se pot transforma curând în dureri de cap. De ce să te afli în situația în care să nu știi de la ce a pornit o durere, când poți elimina factorii.

LASAREA SANILOR – Conform unui studiu britanic, o mărime nepotrivită la sutien, poate cauza lăsarea sânilor. Fără tensiunea necesară în bretele, ligamentele se extind, ceea ce duce la lăsarea sânilor. Asigura-te că sutienul oferă suficient suport.

CITESTE SI: SECRETE ALE NUTRITONISTILOR DIN LUMEA INTREGA

RANIREA PIELII – Dacă sutienul este prea mare, probabil îl vei strânge pentru un mai bun efect de lifting.  Pielea va fi forțată și vei rămâne cu urme care nu sunt deloc sexy. De asemenea, tensiunea forțată poate scoate în relief pielea spatelui  într-un fel deloc atrăgător.

Un lucru similar se poate întâmpla atunci când alegi cupe prea mici. Presiunea cupei generează altă ridicătură pe sân, care nu arată deloc bine, nici nu este o deformare sănătoasă.

În cazul opus, o cupă prea mare afectează atât estetic cât și fiziologic: poziția incomodă a sânului mai ales în timpul mișcării. Reîntorcându-ne la estetică…sutienul nepotrivit poate pune în evidentă rotunjimi nedorite.

INDIGESTII – Sună ciudat, dar e adevărat. Un sutien mic sau prea strâns apasă pe coaste și pe partea superioară a stomacului, provocând dureri și inhibiția sucului gastric. Rezultatul poate fi foarte neplăcut.

CITESTE SI: SUPER CREME ANTI IMBATRANIRE

Una peste alta, e greu să fii femeie, dar sănătatea are prioritate. Este foarte important să adaptezi dimensiunea sutienului la fiecare fluctuație în greutate și chiar și în momentele delicate ale lunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *